składniki:
- 5 łyżek oleju kokosowego
- 5 łyżek miodu
- 160 g pokruszonych herbatników
- 160 g pokruszonych herbatników
- 200 g żyta/pszenicy preparowanej
- 2 czekolady mleczne
-> Olej kokosowy rozpuść z miodem w kąpieli wodnej. Wymieszaj z pokruszonymi drobno herbatnikami.
-> Wyłóż masę na głębszą blaszkę (20x15) i dokładnie dociśnij.
-> Czekolady mleczne rozpuść w kąpieli wodnej. Wylej na wierzch masy białej i ułóż na wierzchu preparowane żyto (od razu, czekolada szybko zastyga).
-> Wstaw do lodówki na minimum 1 godzinę.
-> Wyjmij i pokrój w dowolnej wielkości batoniki.
*Przechowuj w lodówce
-> Olej kokosowy rozpuść z miodem w kąpieli wodnej. Wymieszaj z pokruszonymi drobno herbatnikami.
-> Wyłóż masę na głębszą blaszkę (20x15) i dokładnie dociśnij.
-> Czekolady mleczne rozpuść w kąpieli wodnej. Wylej na wierzch masy białej i ułóż na wierzchu preparowane żyto (od razu, czekolada szybko zastyga).
-> Wstaw do lodówki na minimum 1 godzinę.
-> Wyjmij i pokrój w dowolnej wielkości batoniki.
*Przechowuj w lodówce
Komentarze
Prześlij komentarz