składniki:
- 4 jajka
- 1 łyżka sosu tatarskiego winiary
- 2 łyżki śmietany 12%
- 1/2 pęczka szczypiorku
- 1 łyżeczka pieprzu
- 1/2 łyżeczki soli
- ogórek małosolny
-> Jajka ugotuj na twardo. Potarkuj na większych oczkach. Dodaj sos tatarski i śmietanę. Pokrój szczypiorek wymieszaj dokładnie widelcem masę i dodaj przyprawy.
-> Podawaj z bagietką i ogórkiem małosolnym. (przepis na blogu)
- 2 łyżki śmietany 12%
- 1/2 pęczka szczypiorku
- 1 łyżeczka pieprzu
- 1/2 łyżeczki soli
- ogórek małosolny
-> Jajka ugotuj na twardo. Potarkuj na większych oczkach. Dodaj sos tatarski i śmietanę. Pokrój szczypiorek wymieszaj dokładnie widelcem masę i dodaj przyprawy.
-> Podawaj z bagietką i ogórkiem małosolnym. (przepis na blogu)
Komentarze
Prześlij komentarz