zdrowa i smaczna propozycja na deser/drugie śniadanie
składniki:
100 g kaszy jaglanej
2 łyżki śmietany kremówki/pół szklanki mleka kokosowego
3 łyżki siemie lniane mielone
2 łyżki miodu
3 łyżki kakao/karobu
Kaszę gotujemy, studzimy. Wrzucamy do blendera miksujemy razem z pozostałymi składnikami.
Dekorujemy prażonym siemieniem lnianym oraz konfiturą.
składniki:
100 g kaszy jaglanej
2 łyżki śmietany kremówki/pół szklanki mleka kokosowego
3 łyżki siemie lniane mielone
2 łyżki miodu
3 łyżki kakao/karobu
Kaszę gotujemy, studzimy. Wrzucamy do blendera miksujemy razem z pozostałymi składnikami.
Dekorujemy prażonym siemieniem lnianym oraz konfiturą.
Komentarze
Prześlij komentarz